sastojci				
				
					100g				
				
					Flora malina				
				
					60g				
				
					bademovog brašna				
				
					60g				
				
					kokosovog brašna				
				
					40g				
				
					iseckanog kokosa				
				
					50g				
				
					topljenog putera				
				
					FIL				
				
					240g				
				
					krem sira				
				
					480g				
				
					pavlake				
				
					1 kašičica 				
				
					stevie 				
				
					2 kašičice				
				
					čistog ekstrakta vanile				
				
					3				
				
					jajeta				
				
					Priprema				
				
					1/3				
				
									Podmažite kalup za tortu i prekrijte dno i ivice folijom. U srednjoj posudi dobro pomešajte brašno, kokos i puter da se sjedini. Utisnite koru na dno kalupa i stavite ga u frižider. 								
				 
															
					2/3				
				
									U većoj posudi umutite krem sir i pavlaku, pa umutite steviju i vanilu. Dodajte jaja jedno po jedno, mešajući nakon svakog dodavanja. Ravnomerno rasporedite fil preko kore.								
				 
															
					2/3				
				
									Zagrejte rernu na 180 stepeni. Zatim stavite čizkejk u kalupu u duboku tepsiju i stavite na srednju rešetku rerne. Pažljivo sipajte dovoljno ključale vode u tepsiju tako da voda dopre do polovine visine kalupa za pečenje. Pecite 60 minuta. Isključite rernu, ali ostavite tortu u rerni sa malo odškrinutim vratima da se polako hladi sat vremena.								
				 
															
					3/3				
				
									Izvadite pleh i skinite foliju, a zatim ostavite da se ohladi u frižideru preko noći. Narežite i ukrasite malinama.								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								