sastojci
100g
Flora malina
60g
bademovog brašna
60g
kokosovog brašna
40g
iseckanog kokosa
50g
topljenog putera
FIL
240g
krem sira
480g
pavlake
1 kašičica
stevie
2 kašičice
čistog ekstrakta vanile
3
jajeta
Priprema
1/3
Podmažite kalup za tortu i prekrijte dno i ivice folijom. U srednjoj posudi dobro pomešajte brašno, kokos i puter da se sjedini. Utisnite koru na dno kalupa i stavite ga u frižider.

2/3
U većoj posudi umutite krem sir i pavlaku, pa umutite steviju i vanilu. Dodajte jaja jedno po jedno, mešajući nakon svakog dodavanja. Ravnomerno rasporedite fil preko kore.

2/3
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Zatim stavite čizkejk u kalupu u duboku tepsiju i stavite na srednju rešetku rerne. Pažljivo sipajte dovoljno ključale vode u tepsiju tako da voda dopre do polovine visine kalupa za pečenje. Pecite 60 minuta. Isključite rernu, ali ostavite tortu u rerni sa malo odškrinutim vratima da se polako hladi sat vremena.

3/3
Izvadite pleh i skinite foliju, a zatim ostavite da se ohladi u frižideru preko noći. Narežite i ukrasite malinama.

Prijatno!