5/5
Malina hleb bez glutena
užina
VREME PRIPREME | 50 MIN
Flora&Fazoni
Super je mekan, bez glutena, bez ulja i šećera! Od ove smese možete praviti i mafine!
sastojci
150g
Flora malina
2
banane
2
jaja
2 kašike
bademovog mleka
1 kašika
ekstrakta vanile
1/4 šolje
meda
1 ½ šolje
ovsenog brašna
1/2 šolje
bademovog brašna
3 kašičice
praška za pecivo
1/3 šolje
seckane crne čokolade
prstohvat
soli
Priprema
1/3
Zagrejte rernu na 180 stepeni i obložite pleh papirom za pečenje. U činiju dodajte zrele banane i zgnječite ih, a zatim dodajte jaja, bademovo mleko, vaniliju i med. Mešajte dok smesa ne postane glatka.
2/3
Dodajte u smesu bademovo brašno, ovseno brašno i so. Zatim umešajte prašak za pecivo, maline i komadiće crne čokolade dok se sve ne sjedini.
3/3
Dodajte u smesu bademovo brašno, ovseno brašno i so. Zatim umešajte prašak za pecivo, maline i komadiće crne čokolade dok se sve ne sjedini.
Prijatno!