5/5
		Losos penne sa šparglama
ručak
					VREME PRIPREME | 30 MIN 				
				Flora&Fazoni
									Špargla se naročito preporučuje trudnicama jer sadrži značajan procenat folne kiseline.								
				
					sastojci				
				
					100g				
				
					Flora špargle				
				
					200g				
				
					losos				
				
					160g				
				
					testenine				
				
					1				
				
					crveni luk				
				
					1 kašika				
				
					iseckanog peršuna				
				
					2 kašike				
				
					rendanog parmezana				
				
					po ukusu				
				
					so i biber				
				
					Priprema				
				
					1/3				
				
									Tanko iseckajte luk i ostavite na laganoj vatri u maslinovom ulju. Dodajte vrhove špargli, pustite da potamne i dodajte kašičicu vode za kuvanje.								
				 
															
					2/3				
				
									Losos grilujte sa svake strane po par minuta. Kada povrće omekša, dodajte losos i još malo špargle. 								
				 
															
					3/3				
				
									U međuvremenu skuvajte testeninu u posoljenoj ključaloj vodi, ocedite je i
pomešajte sa sosom. Po želji dodajte malo parmezana i poslužite. 								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								