5/5
Losos penne sa šparglama
ručak
VREME PRIPREME | 30 MIN
Flora&Fazoni
Špargla se naročito preporučuje trudnicama jer sadrži značajan procenat folne kiseline.
sastojci
100g
Flora špargle
200g
losos
160g
testenine
1
crveni luk
1 kašika
iseckanog peršuna
2 kašike
rendanog parmezana
po ukusu
so i biber
Priprema
1/3
Tanko iseckajte luk i ostavite na laganoj vatri u maslinovom ulju. Dodajte vrhove špargli, pustite da potamne i dodajte kašičicu vode za kuvanje.
2/3
Losos grilujte sa svake strane po par minuta. Kada povrće omekša, dodajte losos i još malo špargle.
3/3
U međuvremenu skuvajte testeninu u posoljenoj ključaloj vodi, ocedite je i
pomešajte sa sosom. Po želji dodajte malo parmezana i poslužite.
Prijatno!