5/5
Mladi krompirići sa šparglom
Ručak
VREME PRIPREME | 30 MIN
Flora&Fazoni
Špargla jača imunitet i nervni sistem, poboljšava rad srca i bubrega.
sastojci
400g
mladih krompirića
150g
Flora špargle
100g
čeri paradajza
3 kašike
maslinovog ulja
1/2 kašičice
suvog bosiljka
2 kašike
susama
po ukusu
so
Priprema
1/5
Krompiriće oprati, očistiti i iseći na polovine.

2/5
Kuvati u posoljenoj vodi 15 minuta, pa procediti

3/5
Špargle blanširati 3 minuta u proključaloj slanoj vodi .

4/5
Rernu zagrejati na 200 stepeni, u posudu za pečenje staviti krompiriće, špargle pa dodati čeri paradajz, so, bosiljak pa preliti maslinovim uljem. Dodati i 2 kašike susama.

5/5
Sve lepo promešati i peći 15 minuta u zagrejanoj rerni.

Prijatno!