5/5

Nudle sa edamamama i tofu sirom

Ručak

VREME PRIPREME | 45 MIN

Flora&Fazoni

Edamame ne povećava nivo šećera u krvi, jer ima malo ugljenih hidrata.
sastojci
300g
Flora špargle
250g
pirinčanih nudli
180g
Tofu sira
2 kašike
soja sosa
2 kašičice
senfa
1 kašičica
belog luka u prahu
1 kašičica
maslinovog ulja
1 kašičica
meda
3-4 kašike
palente
Priprema
1/5
Flora edamame obariti u proključaloj slanoj vodi 10 min
2/5
Ocediti tofu, narezati na kriške. Promešati soja sos, senf, beli luk u prahu, med, maslinovo ulje i ostaviti tofu da odstoji 15 min.
3/5
Uvaljati tofu sir u palentu i rasporedite na pleh za pečenje. Pecite togu 15 min na 250 stpeni.
4/5
Nudle obariti u ključaloj slanoj vodi po minutaži koja piše na pakovanju koje ste uzeli.
5/5
Sve zajedni sjedniti u činiju, nudle na dno, zatim tofu i edamame.
Prijatno!

Recepti

Grčki doručak sa kupinama
Ovsena kaša sa kupinama
Čia puding sa malinama
Fritata sa šparglom i kozjim sirom
Ceđeni detoks sok od višnje