5/5
Pita sa šparglom i jajima
Doručak
VREME PRIPREME | 30 MIN
Flora&Fazoni
Špargle su vrlo dobar izvor vitamina B6, koji je važan za sniženje nivoa homocisteina, rizičnog faktora za razvoj bolesti srca.
sastojci
450g
Flora špargle
pakovanje
lisnato testo
2
jajeta
250g
feta sira
malo
maslinovog ulja
1
pavlaka
100ml
neutralne pavlake
3
kuvana jaja
1
Crveni luk
malo
so i biber
Priprema
1/4
Testo stavite u okrugli pleh. Za fil sjedinite: jaja, feta sir, pavlaku i neutralnu pavlaku

2/4
Prelite preko testa i od gore dodajte iseckana kuvana jaja. Šparglu izvadite iz kese i poređajte po površini

3/4
Crveni luk iseckajte i stavite od gore, pa posolite i pobiberite po ukusu.

4/4
Pecite sve zajedno 30 min na 190 stepeni.

Prijatno!