5/5
Rolnice sa sirom i šparglom
Doručak
VREME PRIPREME | 30 MIN
Flora&Fazoni
Špargle su izuzetno dobre za trudnice jer sadrže folnu kiselinu (sintetički oblik vitamina B) koja ima važnu ulogu u razvoju kičme i mozga bebe.
sastojci
200g
Flora špargle
10
heljdinig kora
10 kašika
sira
2-3 kašike
maslinovog ulja
po ukusu
So, biber
Priprema
1/3
Šparglama presecite krajeve i skuvajte po uputstvu sa kese.

2/3
Kore presecite na polovinu, pa svaku polovinu kore premažite maslinovim uljem i presavijte na pola. Koru premažite kašikom sira, dodajte šparglu po sredini i umotajte u rolnicu.

3/3
Tepsiju obložite pek papirom i slažite špargle, i svaku rolnicu malo premažite uljem.
Pecite ih u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, 30 minuta dok ne porumene i ne postau hrskave.

Prijatno!