5/5
Skuša sa šparglama
Ručak
VREME PRIPREME | 15 MIN
Flora&Fazoni
Špargla ne sadrži apsolutno nikakve masti ili holesterol što je čini savršenom dijetalnom hranom
sastojci
600g
bele ribe
250g
Flora špargla
malo
beli luk u prahu
1
limun
po ukusu
So
po ukusu
biber
Priprema
1/3
Očistite file od kože i isecite ga na porcije, ako je potrebno. Začinite ga solju i biberom po ukusu

2/3
U zagrejanom tiganju s nelepljivim dnom zapecite ribu s obe strane. Poređajte je u tanjir

3/3
U tiganju zagrejte maslinovo ulje i dodajte šparglu. Stavite beli luk u prahu i so po ukusu. Izdinstajte ga oko 5 do 6 minuta. Dodajte Flora šparglu u porciju ribe. Začinite sokom od limuna. Po želji možete da dodate i skuvani pirinač kao garnirung

Prijatno!