5/5

Slatka palenta sa malinama

Doručak

VREME PRIPREME | 30 MIN

Flora&Fazoni

Postoji puno zdravih opcija za zamenu belog šećera. Pored agava sirupa možete koristiti i urme, kokosov šećer, javorov sirup ili eritrol.
sastojci
250g
Flora malina
1 šolja
palente
2 šolja
vode
1 kašika
agava sirupa
malo
indijskog oraha
Priprema
1/2
U šerpi prokuvajte vodu, a potom postepeno dodajte palentu, uz konstantno mešanje
2/2
Dodajte kašiku agava sirupa u palentu pa je servirajte u činiju. Preko dodajte višnje i iseckane indijske orahe. Slatka palenta sa višnjama je najukusnija kada se jede hladna
Prijatno!

Recepti

Grčki doručak sa kupinama
Ovsena kaša sa kupinama
Čia puding sa malinama
Fritata sa šparglom i kozjim sirom
Ceđeni detoks sok od višnje