5/5
Tuna steak od špargle
Ručak
VREME PRIPREME | 20 MIN
Flora&Fazoni
Sveža tuna na 100g sadrži 28g proteina.
sastojci
500g
odreska tuna
450g
Flora špargle
-
Svež vlašac
-
Sok od pola limuna
1 kašičica
senfa
1 kašičica
meda
2 kašike
maslinovog ulja
malo
so i biber
Priprema
1/5
Tunu premažite maslinovim uljem, pa dodajte so i biber po ukusu.

2/5
Spustite tunu u zagrejan tiganj i pecite oko 2 min sa svake strane.Pazite da se tuna ne osuši već da ostane sočna i lepe crvenkaste boje.

3/5
Šparglu obarite po uputstvu u sa kese i posolite.

4/5
U manjoj posudi pomešajte senf, limunov sok, med i vlašac.

5/5
Kada je tuna gotova prelijte je dobijenim sosom.

Prijatno!