5/5
VEGANSKA PASTA SA POVRĆEM
RUČAK
VREME PRIPREME | 40 MIN
sastojci
200g
Flora kukuruza šećerca
300 g
fusilli testenine
200 g
crnog pasulja
150 g
čeri paradajza
1-2
halapenjo paprike
1
crvena paprika
1
crveni luk
1
sok od limuna
3-4 kašike
maslinovog ulja
malo
svež peršun
po ukusu
so i biber
Priprema
1/3
U velikoj šerpi zakuvajte vodu sa malo soli. Dodajte fusilli testeninu i kuvajte prema uputstvu na pakovanju dok ne bude al dente. Ocedite testeninu i isperite je hladnom vodom kako biste zaustavili proces kuvanja.

2/3
Iseckajte čeri paradajz, halapenjo papriku i crveni luk.

2/3
U velikoj činiji pomešajte testeninu, pasulj, kukuruz, paradajz, halapenjo papriku i crveni luk.

2/3
Začinitie sokom od limuna, maslinovim uljem, solju i biberom. Po želji, ubacite i sitno iseckan svež peršun za dodatnu aromu.

3/3
Lagano promešajte sve sastojke da se ravnomerno sjedine.

Prijatno!