5/5

VEGANSKA PASTA SA POVRĆEM

RUČAK

VREME PRIPREME | 40 MIN
sastojci
200g
Flora kukuruza šećerca
300 g
fusilli testenine
200 g
crnog pasulja
150 g
čeri paradajza
1-2
halapenjo paprike
1
crvena paprika
1
crveni luk
1
sok od limuna
3-4 kašike
maslinovog ulja
malo
svež peršun
po ukusu
so i biber
Priprema
1/3
U velikoj šerpi zakuvajte vodu sa malo soli. Dodajte fusilli testeninu i kuvajte prema uputstvu na pakovanju dok ne bude al dente. Ocedite testeninu i isperite je hladnom vodom kako biste zaustavili proces kuvanja.
2/3

Iseckajte čeri paradajz, halapenjo papriku  i crveni luk.

2/3

U velikoj činiji pomešajte testeninu, pasulj, kukuruz, paradajz, halapenjo papriku i crveni luk.

2/3

Začinitie  sokom od limuna, maslinovim uljem, solju i biberom. Po želji, ubacite i sitno iseckan svež peršun  za dodatnu aromu.

3/3

Lagano promešajte  sve sastojke da se ravnomerno sjedine.

Prijatno!

Recepti

Grčki doručak sa kupinama
Ovsena kaša sa kupinama
Čia puding sa malinama
Fritata sa šparglom i kozjim sirom
Ceđeni detoks sok od višnje