5/5
Veganski tiramisu
užina
VREME PRIPREME | 30 MIN
Flora&Fazoni
Da li ste znali da postoji više od dvesta vrsta malina? I ne samo to, pored uobičajne boje, maline mogu biti i ljubičaste, crne, pa čak i zlatne
sastojci
150g
Flora malina
250g
svilenog tofu sira
4 kašike
kokosovog šećera
šolja
kokosovog krema
150g
bezglutenskih slatkih krekera
200ml
kafe
-
kakao u prahu
Priprema
1/3
Tofu sir iseckajte na sitne komade, dodajte koksov krem i kokosov šećer i sve izblendajte dok se smesa ne sjedini.

2/3
Uvaljajte slatke krekere u kafu, i jedan dio posložite na dno vatrostalne posude. Zatim preko njih premažite kremu. Preko kreme dodajte još jedan sloj krekera, pa opet sloj kreme.

3/3
Pospite kakaom u prahu i dodajte maline.

Prijatno!