5/5
Goveđa supa sa zlatnim mix-om povrća
ručak
VREME PRIPREME | 120 MIN
sastojci
300g
Flora zlatnog mix-a povrća
500g
goveđeg mesa
1
crni luk
4 čena
belog luka
1
krompir
400g
paradajz pelata
1l
goveđeg bujona
malo
maslinovo ulje
po ukusu
so i biber
Priprema
1/4
U velikom loncu, zagrejte malo maslinovog ulja na srednje jakoj vatri. Dodajte crni i beli luk, pa propržite par minuta. Dodajte komade mesa i propržite ih 5-7 minuta dok ne dobiju zlatno-smeđu boju.
3/4
Dodajte Flora zlatni mix u lonac i promešajte kako bi se svi sastojci sjedinili. Dodajte konzervu paradajz pelata zajedno sa tečnošću.
3/4
Polako sipajte goveđi bujon preko sastojaka, pokrijte lonac i smanjite temperaturu. Pustite da se čorba kuva na laganoj vatri oko 1,5 do 2 sata, dok meso ne postane mekano i sočno.
4/4
Pred kraj kuvanja, proverite i prilagodite so i biber po ukusu.
Prijatno!