5/5

Špargle sa lososom

Ručak

VREME PRIPREME |45 MIN

Flora&Fazoni

Holandez sos

3 žumanceta

180g maslaca

2 kašike mlake vode

2 kašike soka od limuna

1/2 kašičice belog bibera

 

sastojci
2
parčeta losos filea
450g
Flora špargle
po ukusu
so, biber i maslinovo ulje
Priprema
1/4

Losos začiniti solju i biberom, namazati obilno maslinovim uljem i zapeći, najbolje na roštilju dok ne bude gotov

2/4

Flora špargle otopiti, takođe začiniti solju i biberom i zapeći na roštilju dok ne budu gotove

3/4

Uporedo spremiti Holandez sos. Žumanca umutiti na pari žicom za mućenje jaja. Uz neprestano mešanje se dodaje voda i sok od limuna, kao i malo soli i bibera. Meša se neprestano dok se sos ne zgusne. Poslednji dodati maslac, mešati dok se ne dobije homogena smesa

4/4

Sve servirati dok je toplo

Prijatno!

Recepti

Špargle sa lososom
Ovsena kaša sa kupinama
Pečeni kolač sa višnjama
Zapečeni bataci u Flora zlatnom mixu povrća
Fitnes obrok sa boranijom