5/5

Zapečena boranija

ručak

VREME PRIPREME | 50 MIN

Flora&Fazoni

Flora boraniju možete kupiti u marketima: Merkator, Roda, Maxi, Tempo, Univerexport i Gomex

 

sastojci
450g
Flora boranije
1
glavica crnog luka
1
šargarepa
400g
belog mesa
malo
maslinovog ulja
3
kašike paradajz pirea
-
morska so
-
biber
-
aleva paprika
Priprema
1/3

Na maslinovom ulju izdinstati sitno iseckan crni luk i rendanu šargarepu. Dodati boraniju. Nasuti vodu i krčkati 10-ak minuta

2/3

Zatim dodati piletinu isečenu na kockice, začine i paradajz pire. Kuvati dok boranija ne bude mekana i dok ne ispari veći deo vode

3/3

U vatrostalnu činiju presuti sadržaj šerpe i peći u rerni na 200 stepeni oko 30 minuta

Prijatno!

Recepti

Špargle sa lososom
Ovsena kaša sa kupinama
Pečeni kolač sa višnjama
Zapečeni bataci u Flora zlatnom mixu povrća
Fitnes obrok sa boranijom