Flora&Fazoni
Bujon – proceđena, začinjena i skuvana supa od mesa, ribe, povrća ili začina
					sastojci				
				
					4				
				
					kukuruzne tortilje				
				
					1				
				
					prazi luk				
				
					1 šolja				
				
					kukuruza				
				
					malo				
				
					kupus salate
				
				
					200ml				
				
					paradajz soka				
				
					100g				
				
					krem sira				
				
					150g				
				
					rukole				
				
					malo				
				
					Avokado, Majčina dušica i Sušeni bosiljak				
				
					po ukusu				
				
					Beli luk u granulama				
				
					Priprema				
				
					1/3				
				
									Praziluk izdinstajte na malo ulja, kada luk postane staklast dodajte povrće po želji i dinstajte 15 minuta uz minimalno dodavanje vode.								
				 
															
					2/3				
				
									Kada se povrće izdinstalo zalijte domaćim paradajzom ili ukoliko nemate domaći onda može da posluži i paradajz pelat. Kuvajte 5 minuta da se povrće lepo ukrčka i dodajte začine po želji.								
				 
															
					3/3				
				
									Svaku tortilju zagrejte na grill tiganju ili mikrotalasnoj, premažite je mileramom, stavite povrće, po želji može i malo krem sira i dodajte paradajz, rukolu i kupus salatu. Kada napunite tortilju uvijte je i ona je spremna za konzumaciju.								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								