5/5
		Jesenja užina
ručak
					VREME PRIPREME | 20 MIN 				
				Flora&Fazoni
									Kukuruz je bogat izvor vitamina B i C i povoljno utiče na imuni sistem								
				
					sastojci				
				
					300g				
				
					Flora kukuruza				
				
					200g				
				
					pirinač				
				
					2				
				
					šargarepe				
				
					1				
				
					crvena paprika				
				
					-				
				
					beli luk u prahu				
				
					1 šolja				
				
					maslinovog ulja				
				
					po ukusu				
				
					so, biber				
				
					Priprema				
				
					1/4				
				
									U široj šerpi sa težim dnom zagrejte malo ulja i dodajte sitno iseckan luk, dinstajte oko 5 minuta, pa dodajte sitno seckanu šargarepu i papriku.								
				 
															
					2/4				
				
									Kada povrće omekša, dodajte pirinač i kratko propržite, pa dodajte vodu, so, biber, beli luk u prahu i kuvajte dok pirinač ne omekša, oko 15 do 20 minuta.								
				 
															
					3/4				
				
									U drugoj šerpi skuvajte Flora kukuruz u slanoj vodi.								
				 
															
					4/4				
				
									Sjediniti sve sastojke i servirati dok je toplo.								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								