5/5
Ćuretina u Flora zlatnom mix-u
ručak
VREME PRIPREME | 60 MIN
Flora&Fazoni
Da li ste znali da u zlatnom Flora miksu možete uživati u šargarepi, kukuruzu i grašku
sastojci
450g
Flora zlatnog mix-a
600g
ćurećeg belog mesa
200g
cherry paradajza
150g
praziluka
200g
tikvica
200g
plavog patlidžana
3 supene kašike
ulja
300g
raženog hleba
po ukusu
so i biber
Priprema
1/4
Ćureće belo meso iseći na šnicle, te ih posoliti i pobiberiti.

2/4
Šnicle ispržiti u nauljanom tiganju. Praziluk iseći na kolutove, a tikvice i patlidžan na kockice.

3/4
U drugom tiganju na ulju i malo vode dinstati paziluk. Zatim dodati tikvice, patlidžan i paradajz presečen na polovine, kao i Flora zlatni mix.

4/4
Kuvati još 10 minuta. Ćureće šnicle servirati uz povrće i poslužiti uz raženi hleb.

Prijatno!