5/5
Jesenja užina
ručak
VREME PRIPREME | 20 MIN
Flora&Fazoni
Kukuruz je bogat izvor vitamina B i C i povoljno utiče na imuni sistem
sastojci
300g
Flora kukuruza
200g
pirinač
2
šargarepe
1
crvena paprika
-
beli luk u prahu
1 šolja
maslinovog ulja
po ukusu
so, biber
Priprema
1/4
U široj šerpi sa težim dnom zagrejte malo ulja i dodajte sitno iseckan luk, dinstajte oko 5 minuta, pa dodajte sitno seckanu šargarepu i papriku.

2/4
Kada povrće omekša, dodajte pirinač i kratko propržite, pa dodajte vodu, so, biber, beli luk u prahu i kuvajte dok pirinač ne omekša, oko 15 do 20 minuta.

3/4
U drugoj šerpi skuvajte Flora kukuruz u slanoj vodi.

4/4
Sjediniti sve sastojke i servirati dok je toplo.

Prijatno!