5/5
Meksička piletina sa pirinčem
ručak
VREME PRIPREME | 30 MIN
Flora&Fazoni
Meksička kuhinja vezuje se za ljutinu. Jedan od razloga je kako bi ljuti začini ubili sve neželjene bakterije, a drugi kako bi na što intenzivniji način doživeli čari jela.
sastojci
450g
Flora meksičkog mix-a
3
pileća filea
100g
tikvica
100g
paradajza
100g
kačkavalja
1 čen
belog luka
-
pirinač
po ukusu
So i biber
Priprema
1/6
Posolite, pobiberite belo meso i dobro ga istrljajte

2/6
U tiganju ugrejte malo ulja i zapecite belo meso sa svih strana. Izvadite i ostavite ga na toplom

3/6
Glavicu luka iseckajte i dinstajte dodajući malo vode na ulju na kojem ste pržili piletinu, pa sjedinite sa Meksičkim miksom

4/6
Glavicu luka iseckajte i dinstajte dodajući malo vode na ulju na kojem ste pržili piletinu, pa sjedinite sa Meksičkim miksom

5/6
Skinite poklopac, pospite rendanim sirom i vratite u rernu da se zapeče

6/6
Za to vreme obarite pirinač i na kraju sve zajedno servirajte

Prijatno!