5/5

Pasta sa inćunima i karfiolom

ručak

VREME PRIPREME | 30 MIN

Flora&Fazoni

Inćuni su vrsta ribe koja ima veoma visok sadržaj vitamina D i B i zato je preporuka uvrstiti je u redovnu ishranu.
sastojci
450g
Flora karfiola
320g
paste
100g
svežih inćuna
½
ljute papričice
po ukusu
biber
malo
maslinovo ulje
1 čen
beli luk
po ukusu
so
Priprema
1/4
Skuvati pastu po upustvu sa pakovanja i ostaviti da se procedi
2/4
Inćune dinstati na ulju sa belim lukom i papričicama
3/4
Dodati Flora karfiol i biber, pa sve zajedno još malo dinstati
4/4
Kada karfiol omekša, pomešati sve sastojke, dodati parmezan i jelo je spremno za serviranje
Prijatno!

Recepti

Špargle sa lososom
Ovsena kaša sa kupinama
Pečeni kolač sa višnjama
Zapečeni bataci u Flora zlatnom mixu povrća
Fitnes obrok sa boranijom