5/5

Rižoto sa graškom i parmezanom

ručak

VREME PRIPREME | 45 MIN

Flora&Fazoni

Bujon – proceđena, začinjena i skuvana supa od mesa, ribe, povrća ili začina

 

sastojci
200g
Flora graška
1
šolja pirinča
4
šolje bujona od povrća
1/2
šolje belog vina
150g
parmezana
50g
maslaca
po ukusu
so i biber
Priprema
1/4

U posudu staviti pirinač i 3 šolje bujona od povrća. Pokriti aluminijumskom folijom i peći na 180 stepeni oko 45 minuta ili dok pirinač ne postane al dente

2/4

Izvaditi iz rerne i dodati preostali bujon, vino, maslac, grašak i parmezan. Začinite solju i biberom i dobro promešati

2/4

Vratiti nazad u rernu na 10-15 mintua

4/4

Servirati toplo sa parmezanom narendanim odozgo

Prijatno!

Recepti

Špargle sa lososom
Ovsena kaša sa kupinama
Pečeni kolač sa višnjama
Zapečeni bataci u Flora zlatnom mixu povrća
Fitnes obrok sa boranijom

TOP