5/5
		Azijski edamame burger
večera
					VREME PRIPREME | 40 MIN 				
				
					sastojci				
				
					300g				
				
					Flora edamamea				
				
					1				
				
					šargarepa				
				
					2				
				
					mlada luka				
				
					2 čena				
				
					belog luka				
				
					70g				
				
					indijskih oraščića				
				
					1 kašika				
				
					svežeg đumbira				
				
					-				
				
					Listovi korijandera				
				
					1 limeta				
				
					Sok od limete				
				
					2 kašike				
				
					tamari sosa				
				
					60g				
				
					ovsenog brašna				
				
					Priprema				
				
					1/3				
				
									Ostavite edamame da se odmrznu na sobnoj temperaturi. Zatim pomešajte sve sastojke i izmiksajte ih dok ne dobijete glatku smesu i oblikujte pljeskavice.								
				 
															
					2/3				
				
									Pecite ih u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20-30 minuta.								
				 
															
					3/3				
				
									Možete ih služiti uz neki sos po vlastitom izboru.								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								