5/5

Posna salata sa graškom i krompirom

večera

VREME PRIPREME | 40 MIN

Flora&Fazoni

Concasse tehnika je sečenje voća i povrća na sitne kockice

 

sastojci
200g
Flora graška
4
srednja krompira (kuvana)
2
šargarepe
1
glavica luka
80g
maslina
1/2
veze peršuna
po želji
mirođija
po ukusu
so
50ml
maslinovog ulja
2
supene kašike sirćeta
Priprema
1/3

U zagrejano maslinovo ulje dodati iseckan luk i šargarepu, kada se to proprži dodati obaren grašak i krompir (isečen concasse)

2/3

Kada se sve izdinsta dodati sitno iseckanu mirođiju i peršun. Začiniti sirćetom i posoliti po žeji

3/3

Ukrasiti maslinama i servirati

Prijatno!

Recepti

Topla meksička salata
Brokoli tatar s narom i cveklom
Salata sa kukuruzom i fetom
Posna salata sa graškom i krompirom
Azijski edamame