5/5
		Pileći rolat s graškom i brokolijem
Ručak
					VREME PRIPREME | 60 MIN 				
				Flora&Fazoni
									Sadržaj Flora mix za rusku salatu čine šargarepa i krompir u kockicama, kao i grašak 								
				
					sastojci				
				
					8				
				
					pilećih šnicli				
				
					100g				
				
					Flora brokolija				
				
					100g				
				
					Flora graška				
				
					100g				
				
					sušenog paradajza				
				
					2 supene kašike				
				
					sušenog paradajza u maslinovom ulju				
				
					1/2 šolje				
				
					feta sira				
				
					2 čena				
				
					belog luka				
				
					2 supene kašike				
				
					peršuna				
				
					1				
				
					kašičica senfa				
				
					malo				
				
					bibera				
				
					1				
				
					crveni luk				
				
					Priprema				
				
					1/4				
				
									Isečemo višak masti od šnicli i malo izlupamo. Začimo solju i biberom.
Stavljamo sušeni paradajz, sir, beli luk i začine u posudu secka, sameljemo sitno. Zatim stavimo Flora brokoli da se kuva, pa i njega dodati u smesu iz secka.
								
				 
															
					2/4				
				
									U šnicle stavljamo po kašiku od smese i uvijamo u rolat. Isečemo pravougaonike od aluminijumske folije veličine koja nam je potrebna. Namažemo ih maslinovim uljem iz sušenog paradajza uz pomoć četke.								
				 
															
					3/4				
				
									Uvijamo čvrsto svaki rolat u foliju i pečemo na gril tiganju dok ne bude gotovo, oko 5 minuta sa svake strane.								
				 
															
					4/4				
				
									Za pripremu namaza koristimo ponovo blender. Prvo sameljemo zapečene bademe. Nakon toga dodajemo ostale sastojke. Začinimo solju i dodajemo sitno iseckan sveži bosiljak. Služimo sa prethodno skuvanim Flora graškom i crvenim lukom iseckanim na kolutove.								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								