5/5
		Faširane šnicle sa brokolijem
Ručak
					VREME PRIPREME | 50 MIN 				
				Flora&Fazoni
									Sadržaj Flora mix za rusku salatu čine šargarepa i krompir u kockicama, kao i grašak 								
				
					sastojci				
				
					30				
				
					sušenih vrganja				
				
					4				
				
					teleće šnicle 				
				
					2 kašičice 				
				
					balsamiko sirćeta				
				
					8 čenova				
				
					belog luka				
				
					1 supena kašika 				
				
					maslaca				
				
					3 supene kašike				
				
					vina				
				
					10 kom				
				
					izgnječenih plodova kleka				
				
					malo				
				
					so, biber				
				
					dodatak				
				
					Flora brokoli 				
				
					dodatak				
				
					ruzmarin				
				
					Priprema				
				
					1/4				
				
									Toplom vodom prelijte suve pečurke u posudi i ostavite ih potopljene.
Namažite šnicle sa 1 supenom kašikom sirćeta i začinite solju i biberom. 
								
				 
															
					2/4				
				
									Stavite beli luk i plodove kleke u šerpu sa vodom, ostavite da vri, kuvajte 10 minuta i ocedite. U velikom tiganju ugrejte maslac. Pržite šnicle sa obe strane, okrenite i pržite još po 1 minut.								
				 
															
					3/4				
				
									Dodajte vino, ruzmarin, pečurke zajedno sa 3 supene kašike vode, u kojoj su bile potopljene, beli luk i plodove kleke i preostalo sirće. Ostavite da vri 3 minuta dok ne omekša.								
				 
															
					4/4				
				
									Začinite solju i biberom. Servirajte sa prethodno skuvanim brokolijem i povrćem.								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								