Flora&Fazoni
									Kuskus je tradicionalno jelo poreklom iz severne Afrike i nacionalno jelo u Alžiru, Maroku i Tunisu								
				
					sastojci				
				
					150g				
				
					Flora graška				
				
					150g				
				
					kukuruza				
				
					120g				
				
					kuskusa				
				
					200ml				
				
					vode				
				
					20g				
				
					putera				
				
					100g				
				
					čeri paradajza				
				
					100g				
				
					Sok od limuna				
				
					3 kašike 				
				
					Susama				
				
					po ukusu				
				
					so i biber				
				
					Priprema				
				
					1/4				
				
									Stavite kuskus u dublju činiju. Prelijte ga ključalom vodom u koju ste dodali so i biber								
				 
															
					2/4				
				
									Poklopite činiju i nakon nekoliko minuta dodajte puter i promešajte kuskus viljuškom da bude rastresit								
				 
															
					3/4				
				
									U slanoj vodi skuvajte grašak i kukuruz, dobro ocedite. Iseckajte čeri paradajz, crveni luk i dodajte kuskusu uz grašak								
				 
															
					4/4				
				
									Dodati sir i promešati. Ostaviti rižoto da odstoji 2 minuta i servirati4.	Začinite sokom od pola limuna, promešajte salatu i odozgo pospite susam								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								