5/5
		Karfiol sa pilećim grudima
Ručak
					VREME PRIPREME | 50 MIN 				
				Flora&Fazoni
									Karfiol je povrće koje ne sadrži masti i natrijum. Redovnim konzumiranjem karfiola smanjuje se rizik od nastanka kancera.								
				
					sastojci				
				
					450g				
				
					Flora karfiola				
				
					250g				
				
					Flora boranije				
				
					400g				
				
					pilećih grudi				
				
					1 glavica				
				
					crnog luka				
				
					3 čena				
				
					 belog luka				
				
					3 kašike				
				
					maslinovog ulja 				
				
					2 kašike				
				
					soja sosa				
				
					1 kom				
				
					mladog luka				
				
					malo				
				
					biber				
				
					malo				
				
					so				
				
					Priprema				
				
					1/2				
				
									Flora karfiol pripremiti po uputstvu sa kese, zatim ga stavite u blender i blendajte dok ne dobije kašasti oblik 								
				 
															
					2/4				
				
									U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte seckani luk, i sve dinstajte 5-6 minuta								
				 
															
					3/4				
				
									Dodajte komade pilećih grudi, začinite sa himalajskom soli, biberom i nastavite sa dinstanjem								
				 
															
					4/4				
				
									Skuvajte boraniju prema uputstvu sa kese i dodajte karfiol i pileće prsa, pa zatim soja sos i maslinovo ulje								
				 
															
					Prijatno!				
				 
															 
								 
								 
								 
								