5/5

Rižoto sa graškom

Ručak

VREME PRIPREME | 45 MIN

Flora&Fazoni

Za jedan obrok ili porciju potrebno je 50-80 g pirinča.
sastojci
100g
Flora graška
2 kašike
putera
1 glavica
crnog luka
2
šargarepe
1 šolja
pirinča
po ukusu
so i biber
4 šolje
vode
po ukusu
Suvi biljni začin
Priprema
1/5
U šerpi na malo ulja prodinstajte iseckani luk i šargarepu
2/3
Dodajte Flora grašak i dinstajte još 20 minuta uz dodavanje vode
3/3
Dodajte pirinač i 4 šolje vode, so, biber i suvi biljni začin, pa sve kuvajte još 20 minuta. Jelo je ubrzo gotovo.
Prijatno!

Recepti

Topla meksička salata
Brokoli tatar s narom i cveklom
Salata sa kukuruzom i fetom
Posna salata sa graškom i krompirom
Azijski edamame