5/5
		Azijski edamame obrok
Ručak
					VREME PRIPREME | 40MIN 				
				Flora&Fazoni
									Krajevi mahune od edamama mogu da se iseku pre pripreme, a nakon toga, edamame se kuvaju u vodi ili na pari. Najčešći način pripreme podrazumeva začinjavanje solju. So se može dodati vodi za kuvanje ili posuti nakon kuvanja. Konzumiraju se zrna, ne i mahuna.								
				
					sastojci				
				
					250g				
				
					Flora edamame				
				
					150g				
				
					nudli 				
				
					6 čaša				
				
					bujona				
				
					3 kašike 				
				
					miso paste 				
				
					malo				
				
					đumbira				
				
					2 čena				
				
					bela luka				
				
					7 fileta 				
				
					lososa				
				
					po ukusu				
				
					pečurke				
				
					malo				
				
					crnog luka i susama				
				
					3 kapi				
				
					soja sos				
				
					Priprema				
				
					1/5				
				
									Prokuvajte nudle prema uputstvu sa pakovanja, ocedite i ostavite sa strane								
				
															
					2/5				
				
									Skuvajte edamame u slanoj vodi, ostaviti da se ohlade i izvaditi iz opnice								
				
															
					3/5				
				
									Zagrejte bujon u velikom tiganju na srednjoj vatri. Dodajte miso pastu, đumbir, beli luk i soja sos. Sve to dinstajte 5 minuta da se sjedini								
				
															
					4/5				
				
									Isecite losos na komade, dodajte pečurke, sve dinstajte na srednjoj vatri 5 minuta. Potom dodajte Flora edamame i kuvati još 2,3 minuta								
				
															
					5/5				
				
									Sjedinite sve sastojke i jelo je spremno za posluživanje								
				
															
					Prijatno!