5/5
Karfiol sa pilećim grudima
Ručak
VREME PRIPREME | 50 MIN
Flora&Fazoni
Karfiol je povrće koje ne sadrži masti i natrijum. Redovnim konzumiranjem karfiola smanjuje se rizik od nastanka kancera.
sastojci
450g
Flora karfiola
250g
Flora boranije
400g
pilećih grudi
1 glavica
crnog luka
3 čena
belog luka
3 kašike
maslinovog ulja
2 kašike
soja sosa
1 kom
mladog luka
malo
biber
malo
so
Priprema
1/2
Flora karfiol pripremiti po uputstvu sa kese, zatim ga stavite u blender i blendajte dok ne dobije kašasti oblik

2/4
U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte seckani luk, i sve dinstajte 5-6 minuta

3/4
Dodajte komade pilećih grudi, začinite sa himalajskom soli, biberom i nastavite sa dinstanjem

4/4
Skuvajte boraniju prema uputstvu sa kese i dodajte karfiol i pileće prsa, pa zatim soja sos i maslinovo ulje

Prijatno!