5/5

Zapečeni karfiol

ručak

VREME PRIPREME | 40 MIN

Flora&Fazoni

Karfiol je bogat antioksidantima, neke studije pokzuju i da pomaže da se uspori proces starenja, a Flora vam omogućava da ga konzumirate tokom cele godine.
sastojci
350g
Flora karfiola
3
jajeta
1 dl
mleka
1 dl
jogurta
po ukusu
so i biber
100g
kačkavalja
malo
peršun
Priprema
1/4
Flora karfiol kuvajte desetak minuta
2/4
Nakon toga stavite Flora karfiol u drugu posudu, dodajte smesu umućenih jaja, mleka, jogurta i peršuna, rernu zagrejte na 180 stepeni i pecite oko 10 minuta
3/4
Nakon 10 minuta izrendajte kačkavalj preko i vratite da se peče još oko 5-6 minuta dok se kačkavalj ne otopi
4/4
Jelo je spremno za posluživanje
Prijatno!

Recepti

Topla meksička salata
Brokoli tatar s narom i cveklom
Salata sa kukuruzom i fetom
Posna salata sa graškom i krompirom
Azijski edamame